Een “must have” voor de echte geluidsliefhebber

Bij het ontwerp van kabels houde SHARKWIRE® rekening met de eigenshappen en gedragspatronen van diverse materialen die in hun kabels gebruikt worden. Wij weten dat de gekozen materialen en vormgeving van de kabels een onvermijdelijk effect hebben op het karakter en integriteit van de uitgevoerde signalen. Dus de eigenlijke prestaties die ú ervaart.

Vooruitstrevende technieken

SHARKWIRE® kabels zijn opgebouwd uit de zuiverste geleiders en beste isolatiematerialen. Voor de materiaalkeuzen van geleiders maken wij gebruik van onder andere OFC (Oxygen Free Copper) Zuurstofvrij koper, Bij de fabricage van OFC kabels worden zuurstofinhoud en andere onzuiverheden tot een minimum beperkt. Hierbij vermindert de distortie, dat vaak omschreven wordt als “harshness”.

Bij OHFC (Ogygen Free Highestgrade Copper) Zuurstofvrij Koper Hoogste Zuiverheid, zijn er nog meer onzuiverheden verwijderd dan bij OFC. Dit levert een gedetailleerde verbetering van het algehele geluidsbeeld op. Bij een OFHC type geleider, waarbij een lagere weerstand gewenst is, maakt sharkwire gebruik van een 40µ verzilverde laag. Dit heeft naast een lagere weerstand als tweede voordeel, dat het oxidatie voorkomt.

Dit type kabel is duidelijk zachter in het hoog en biedt een hoger tastbaar 3 dimensionaal kwaliteitsniveau in het geluidsbeeld. Wanneer de hoogste kwaliteit in geleiders gewenst is bied SHARKWIRE® ook een puur zilvere kabellijn van de allerhoogste zuiverheid.